Składniki:
cebula | 1/2 kg |
włoszczyzna | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
woda | 1 1/2 l |
bulion | 1 kostka |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 1/2 kg |
włoszczyzna | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
woda | 1 1/2 l |
bulion | 1 kostka |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: