Składniki:
śmietana 30% | 300 g |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | ok1/2 łyzki |
szczypiorek | ok 1/2 łyzki |
majeranek | ok1/2 łyżki |
tymianek | ok1/2 łyżki |
sól do smaku | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bazylia | ok 1/2 łyżki |
ser biały | 300 (twarogowy) |
śmietana 30% | 300 g |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | ok1/2 łyzki |
szczypiorek | ok 1/2 łyzki |
majeranek | ok1/2 łyżki |
tymianek | ok1/2 łyżki |
sól do smaku | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bazylia | ok 1/2 łyżki |
ser biały | 300 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: