Składniki:
kapusta pekińska | 10 dkg |
ogórek świeży | 10 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukier | 2 łyżeczki |
olej | 5 łyżeczek |
cebula | 1/2 sztuki |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
kapusta | 1/4 młoda |
kapusta pekińska | 10 dkg |
ogórek świeży | 10 dkg |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukier | 2 łyżeczki |
olej | 5 łyżeczek |
cebula | 1/2 sztuki |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
kapusta | 1/4 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: