Składniki:
cała pierś z kurczaka (tzn. podwójna) ok. 30 dkg | 1 |
czubate łyżki majonezu | 2 |
łyżki mąki ziemniaczanej | 2-3 |
mała cebulka | 1 |
dkg drobnych pieczarek | 1 |
olej | kilka łyżek |
jajko | 2 małe |
cała pierś z kurczaka (tzn. podwójna) ok. 30 dkg | 1 |
czubate łyżki majonezu | 2 |
łyżki mąki ziemniaczanej | 2-3 |
mała cebulka | 1 |
dkg drobnych pieczarek | 1 |
olej | kilka łyżek |
jajko | 2 małe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: