Składniki:
cielęcina | 90 dag |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 4 ząbki |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
cebula | 3 sztuki |
jabłka | 1 kg |
bulion | 1 szklanka |
cielęcina | 90 dag |
majeranek | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 4 ząbki |
mąka | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
cebula | 3 sztuki |
jabłka | 1 kg |
bulion | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: