Składniki:
ryż dziki | 10 dag |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1 szt |
woda | 1,50 l |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
przyprawa do cielęciny | |
natka pietruszki | 2-3 łyżki |
cielęcina | 40 z kością |
ryż dziki | 10 dag |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
włoszczyzna | 1 szt |
woda | 1,50 l |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
przyprawa do cielęciny | |
natka pietruszki | 2-3 łyżki |
cielęcina | 40 z kością |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: