Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pstrąg
4 szt. (świeże) -
koperek
1 pęczek -
natka pietruszki
1 pęczek -
tymianek
1 mała doniczka -
fasolka szparagowa
300 g -
czosnek
1 główka -
szalotka
3 małe cebulki -
masło
200 g -
białe wino wytrawne
100 ml -
kapary
1 mały słoik -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
rozmaryn
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny Prymat w młynku
Przepis i sposób przygotowania Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach
Kroki postępowania





Komentarze (1)