Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
cukrem, solą i peprzem ziołowym. Dusić do mometu odparowania wody (ma jej zostać niewiele). Tak przygotowanymi przykryć wcześniej usmażoną rybę
lub do warzyw dodac rybe i całośc wymieszać.
filety rybne | 5 szt |
marchewka | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
seler | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | do smaku |
sól | do smaku |
Goździki całe Prymat | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
oliwa | do smaku |
cukier | do smaku |
Ziele angielskie mielone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: