Składniki:
mąka | 30 dag |
cukier | 15 dag |
masło | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
migdały | 15 dag |
cukier waniliowy | 1 opak |
jajko | 2 szt |
rabarbar | 1 kg |
płatki migdałowe | 5 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
mąka | 30 dag |
cukier | 15 dag |
masło | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
migdały | 15 dag |
cukier waniliowy | 1 opak |
jajko | 2 szt |
rabarbar | 1 kg |
płatki migdałowe | 5 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: