poncz rumowy

poncz rumowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z limetki

    1 sztuki
  • syrop cukrowy

    2 sztuki
  • woda

    4 łyżki
  • ziele angielskie

    4 ziarenka
  • brązowy rum

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

biały cukier rozpuścić w gorącej wodzie by uzyskać gęsty syrop połączyć z sokiem limetki rum syrop woda i ziele połączyć i całość wymieszać przelać do butelek zakręcić i odstawić na kilka minut w ciemne miejsce

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

22.11.2011 10:31
świetny

GGABI

15.09.2011 21:46
fajna sprawa

ewelina63

10.08.2011 12:40
super

iwa643

24.02.2011 07:32
smakowity

Joanna108

05.12.2010 09:18
W sam raz na zimowe wieczory...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat