Składniki:
mak | 200g |
olejek migdałowy | kilka kropli |
cukier puder | 100 g |
rodzynki | |
migdały | |
cukier | 2 łyżki |
wanilia | |
mąka | 200 g |
herbatniki | 3 szt. |
jajko | 1 |
miód | 4 łyżki |
masło | 100 g |
gęsta śmietana | 3 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
mak | 200g |
olejek migdałowy | kilka kropli |
cukier puder | 100 g |
rodzynki | |
migdały | |
cukier | 2 łyżki |
wanilia | |
mąka | 200 g |
herbatniki | 3 szt. |
jajko | 1 |
miód | 4 łyżki |
masło | 100 g |
gęsta śmietana | 3 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: