marchewka z pieczarkami na gorąco

marchewka z pieczarkami na gorąco

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    80 dkg
  • pieczarki

    20 dkg
  • masło

    7 dkg
  • mąka

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy myjemy i kroimy w talarki zlewamy małą ilością wrzącej wody i szybko gotujemy żeby wywar odparował.Pieczarki obieramy myjemy i szatkujemy,posypujemy solą dusimy i dodajemy do marchewki,miękką już potrawę podprawiamy zasmażką z mąki i masła i doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Robert10

31.03.2011 09:00
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat