Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 2 szkl |
budyń śmietankowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 20 dag |
cukier puder | 1/2 szkl |
spirytus | do smaku |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | do smaku |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 2 szkl |
budyń śmietankowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 20 dag |
cukier puder | 1/2 szkl |
spirytus | do smaku |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: