Składniki:
mąka przenna | 150 g |
jaja | 3 szt |
mleko | 150 ml |
woda | 125 ml |
tłuszcz | 140 g |
mięso wieprzowe bez kości | 600 g |
cebula | 60 g |
buła czerstwa | 70 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
mąka przenna | 150 g |
jaja | 3 szt |
mleko | 150 ml |
woda | 125 ml |
tłuszcz | 140 g |
mięso wieprzowe bez kości | 600 g |
cebula | 60 g |
buła czerstwa | 70 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: