Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Drożdżowe na okrągło z serem i pieczarkami, odc. 37
Kroki postępowania







masło klarowane do smażenia |
|
jajka do posmarowania ciasta |
2 szt
|
woda |
300 ml
|
mleko |
150 ml
|
mąka pszenna |
1 kg
|
olej rzepakowy |
200 ml
|
drożdże świeże |
100 g
|
cukier drobny |
3 łyżki
|
cebula |
1 szt
|
pieczaki |
300 g
|
twaróg mielony |
200 g
|
ser parmezan, gran padao lub bszyn |
200 g
|
ser mozarella |
3 kulki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: