Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
masło klarowane do smażenia
-
jajka do posmarowania ciasta
2 szt
ciasto
-
woda
300 ml -
mleko
150 ml -
mąka pszenna
1 kg -
olej rzepakowy
200 ml -
drożdże świeże
100 g -
cukier drobny
3 łyżki
farsz
-
cebula
1 szt -
pieczaki
300 g -
twaróg mielony
200 g -
ser parmezan, gran padao lub bszyn
200 g -
ser mozarella
3 kulki
do smaku
-
Tymianek suszony Prymat
-
Rozmaryn suszony Prymat
-
Oregano suszone Prymat
-
masło klarowane do smażenia
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku V: Drożdżowe na okrągło z serem i pieczarkami, odc. 37
Kroki postępowania







Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się