Składniki:
wywarz kości | 1,5 l |
śmietana | 100 mn |
wieprzowina | 250 g |
kiełbasa | 100 g |
cebula | 2 sztuki |
buraki | 100 g |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
peiprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
wywarz kości | 1,5 l |
śmietana | 100 mn |
wieprzowina | 250 g |
kiełbasa | 100 g |
cebula | 2 sztuki |
buraki | 100 g |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
peiprz | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: