Składniki:
wywar warzywny | 1,5 l |
burak | 500 g |
wywar z ryb | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuki |
masło | 2 łyżki |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
koper | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
grzyby suszone | 20 g |
wywar warzywny | 1,5 l |
burak | 500 g |
wywar z ryb | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuki |
masło | 2 łyżki |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
koper | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
grzyby suszone | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: