Składniki:
kapusta włoska | 1 szt |
Wywar: | 2 litry |
marchew | 2 szt |
piertuszka | 1 szt |
koper | 1 szt |
ziemniaki | 500 g |
sok z cytryny | |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
kapusta włoska | 1 szt |
Wywar: | 2 litry |
marchew | 2 szt |
piertuszka | 1 szt |
koper | 1 szt |
ziemniaki | 500 g |
sok z cytryny | |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: