Składniki:
polędwica wieprzowa | 2 szt |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
płynny miód | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
rodzynki | 100 g |
migdały | 80 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 2/3 szklanki |
polędwica wieprzowa | 2 szt |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
płynny miód | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
rodzynki | 100 g |
migdały | 80 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino białe wytrawne | 2/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: