Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka duszone w kapuście
Boczek kroimy w kostkę, podsmażamy, dodajemy do kapusty.Gotujemy do miękkości,przyprawiamy pieprzem.Na tłuszczu z boczku robimy zasmażkę i dodajemy do kapusty.
żeberka wieprzowe | 1 kg |
kapusta biała | 1/2 główki |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz | |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | |
boczek wędzony | 20 dag |
bulion | 1 kostka |
kapusta biała | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: