Składniki:
pularda | 1 kg |
sól | |
pieprz | |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
boczek wędzony | 100 g |
peperoni | 1 szt |
oliwki | 6 szt |
bulion | 250 ml |
natka pietruszki | 1 pęczek |
wino białe | 250 ml |
papryka | 4 (różne kolory) |
pularda | 1 kg |
sól | |
pieprz | |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
boczek wędzony | 100 g |
peperoni | 1 szt |
oliwki | 6 szt |
bulion | 250 ml |
natka pietruszki | 1 pęczek |
wino białe | 250 ml |
papryka | 4 (różne kolory) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: