Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
Kiełbasa głogowska z szynki mini Madej Wróbel
300 g -
makaron papardelle
400 g -
śmietana
1/2 l -
cebula
1 szt. -
wino białe
80 ml -
mrożone borówki
250 g -
czosnek
1 ząbek -
oliwa truflowa
-
natka pietruszki
kilka gałązek -
parmezan
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny Prymat w młynku
Przepis i sposób przygotowania Na szybko: Pappardelle z kiełbasą z szynki i borowikami
Skrop oliwą truflową i podawaj aromatyczne danie.
Komentarze (6)
Nie masz konta? Zarejestruj się