Składniki:
szpinak | 1/2 kg |
jajko | 2 szt |
mąka | 25 dkg |
sól | |
sos | |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 25 dkg |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 150 ml |
Pieprz biały mielony Prymat | szczypta |
swr żółty starty | 15 dkg |
sól do smaku | |
woda |
szpinak | 1/2 kg |
jajko | 2 szt |
mąka | 25 dkg |
sól | |
sos | |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 25 dkg |
masło | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 150 ml |
Pieprz biały mielony Prymat | szczypta |
swr żółty starty | 15 dkg |
sól do smaku | |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: