Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszone liscie botwinki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka 1 kg
oliwa 4 lyzki
czosnek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: duszone liscie botwinki

mlode liscie botwinki dusic na oliwie z czosnkiem az uzyskaja porzadana konstystencje

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

23.09.2013 12:06
Liście botwinki najsmaczniejsze są te z nasion, które nie rosną w korzeń - buraka a rosną same liście, podobnie z nacią pietruszki naciowej a nie korzeniowej.
Katarzyna59 07.05.2013 11:38
świetny przepis
motomaniak 12.12.2011 12:50
chetnie sprobuje
gosia561 09.10.2011 00:46
ciekawy sposób na liście:)
gosia561 09.10.2011 00:46
ciekawy sposób na liście:)
Magdalena1110 20.09.2011 19:34
super
Ewelina38 12.04.2011 18:25
ciekawe, ja uwielbiam botwinkę ale moja rodzina niestety NIE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak