Składniki:
ciasto: mąka | 1 i 1/4 szklanki |
masło | 150 g |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
śmietana | 200 g |
cebula | 1 cebula |
jaja | 2 sztuki |
czosnek | 1-2 ząbki |
ser pleśniowy | 1 opakowanie |
Farsz: | 350 g |
mrożony szpinak | 350 g |
ciasto: mąka | 1 i 1/4 szklanki |
masło | 150 g |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
śmietana | 200 g |
cebula | 1 cebula |
jaja | 2 sztuki |
czosnek | 1-2 ząbki |
ser pleśniowy | 1 opakowanie |
Farsz: | 350 g |
mrożony szpinak | 350 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: