Składniki:
fasolka | 75 dkg |
smalec | 12 dkg |
cebula | 15 dkg |
mąka | 3 dkg |
przecier pomidorowy | 11 dkg |
kiełbasa zwyczajna | 60 dkg |
sól | 3 dkg |
papryka | 0.4 dkg |
cukier | 1 dkg |
fasolka | 75 dkg |
smalec | 12 dkg |
cebula | 15 dkg |
mąka | 3 dkg |
przecier pomidorowy | 11 dkg |
kiełbasa zwyczajna | 60 dkg |
sól | 3 dkg |
papryka | 0.4 dkg |
cukier | 1 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: