pianka truskawianka

pianka truskawianka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    50 dag
  • cukier puder

    10 dag
  • cukier waniliowy

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

truskawki przetrzeć przez sito galaretkę przygotować w półtorej szklanki wody i ostudzić białka ubić na sztywną pianę i następnie dodawać cukier puder i cukier waniliowy i po łyżce krzepnącą galaretkę i ubijać razem potem przełożyć do miseczek i wstawić do lodówki

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SyMiki

01.07.2011 09:56
Chciałabym wypróbować ten przepis tylko wydaje się on niekompletny.

Grazyna0211

19.04.2011 13:25
smaczny deser

annamariakowalczyk3

03.11.2010 08:02
mniam,

m1monika

28.10.2010 18:51
nie ma to jak truskawki :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat