Składniki:
Butelka żurku śląskiego | 1 |
boczek wędzony | 500 g |
biała kiełbasa | 6 |
cebula | 1 |
marchw | 1 |
seler | 0,5 |
czosnek | 3 |
Majeranek suszony Prymat | 2 lyżki |
śmietanka 12-procentowa | 60 ml |
Butelka żurku śląskiego | 1 |
boczek wędzony | 500 g |
biała kiełbasa | 6 |
cebula | 1 |
marchw | 1 |
seler | 0,5 |
czosnek | 3 |
Majeranek suszony Prymat | 2 lyżki |
śmietanka 12-procentowa | 60 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: