Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ze zbiorów lata
2. Pomidora wraz ze skórką przesmażyć na maśle, przetrzeć przez sitko i dodać do miękkich warzyw. Dodać posiekany drobno koperek, zagotować, przyprawić do smaku.
ziemniaki | 150 gram |
kalafior | 100 gram |
różyczki brokuła | 2 różyczki |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler korzeniowy | kawałek |
pomidor | 1 sztuka |
koper świeży | 3 gałązki |
masło | 2 łyżki |
woda zimna | 1 litr |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: