Składniki:
bulion | 2,5 l |
ziemniaki | 800 g |
fasolka szaragowa | 400 g |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól do smaku | |
śmietana 12% | 2 łyżki |
jogurt | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
bulion | 2,5 l |
ziemniaki | 800 g |
fasolka szaragowa | 400 g |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól do smaku | |
śmietana 12% | 2 łyżki |
jogurt | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: