Zupa z omletem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajek

    6
  • mleko

    200 ml
  • szpinaku

    20 dag
  • startego sera

    10 dag
  • cytryna

    1
  • kostka rosołowa

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak drobno pokroić i ugotować. Połączyc jajka, mleko, szpinak, ser, sok z cytryny. Uformować małe omleciki. Usmażyć i pokroić w plastry. Przygotować rosół z kostki rosołowej. Dodać plasterki omletów i gotować przez 2-3 min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewa84 18.04.2011 16:32
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat