Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z komosą i kalarepą
Kroki postępowania

Zalać warzywnym bulionem, osolić, dodać liście laurowe, ziele angielskie, połówki ząbków czosnku i gotować ok 20-25 minut.



ziemniaki | 8 sztuk |
marchew | 2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/4 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
kalarepka młoda | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 2-3 sztuki |
zioła | komosa 20-30 roślin |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
chili | jalapeno szczypta kruszone |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka ryżowa | 2 płaskie łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | opcjonalnie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: