Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolki szparagowej
Kroki postępowania
Fasolkę obieram i kroję na kawałki.
żółta fasolka szparagowa | 40 dkg |
seler naciowy | 1 gałazka |
marchew | 3 sztuki |
papryka żółta | 1 sztuka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 do smaku |
por (biała część) | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
bulion warzywny | 1 litr |
śmietana 18 proc | 1/3 szklanki |
natka pietruszki | 1 do smaku |
mąka krupczatka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: