Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z buraczkami i fasolką
Kroki postępowania
Kości umyć, przełożyć do garnka, zalać 1,5 l wody, zagotować. Tuż przed momentem wrzenia zebrać szumowiny.
kości | 50 dkg |
marchewka | 3 sztuki |
seler korzeniowy | 50 g |
pietruszka | 1 sztuka |
por | 10 dkg |
ziemniaki | 40 dkg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
fasolka szparagowa | 30 dkg |
buraczki konserwowe | 30 dkg |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: