Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z boczniaków
Kroki postępowania
Marchewki, seler obieram
boczniaki | 20 dkg |
marchew | 2 sztuki |
seler | 1 plaster |
por (biała część) | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
bulion warzywny | 1/2 litra |
kurkuma | 1 szczypta |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
sól i pieprz | 1 do smaku |
natka pietruszki | 1 do smaku |
masło klarowane | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: