Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA WOŁOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 1 kilogram
boczek wędzony 400 gram
papryka czerwona 1 szt
papryczka chilli 2 szt
cebula 3 szt
czosnek 5 ząbek
pomidory krojone z puszki 3 puszka
fasola biała z puszki 1 puszka
fasola czerwona z puszki 2 puszka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA WOŁOWA

mięso i boczek pokroić i podsmażyć na oleju.Przełożyć do rondla,dodać pomidory i gotować ok 40 minut.Na tej samej patelni podsmażyć pokrojoną cebulę i paprykę,dodać mięso,posiekane chili i czosnek.Gdy mięso będzie miękkie dodać odsączoną fasolę,gotować kilka minut i przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 23.02.2014 09:39
smaczna zupa
Róża1 06.09.2013 07:04
przepyszna zupka:-)
Dorian 29.07.2013 15:11
smaczna zupka
m1monika 22.05.2013 08:06
smaczna :-)
cooleczka 19.03.2013 13:09
zapowiada się smacznie :)
fotoviderek 15.03.2013 09:23
Lubię takie zupy :)
Seba 16.01.2013 09:43
extra zupka
Ada-Gaba 12.01.2013 07:36
smaczna
Łukasz15 28.11.2012 18:58
Bardzo dobra
PIOTR11 10.11.2012 09:37
świetna i pożywna
RenataZ-et 30.10.2012 18:41
rewelacja
Motorek 22.10.2012 08:25
smaczna
mirosława4 16.10.2012 17:04
zdrowa zupka
Iwusia 09.10.2012 23:09
smakowita
Izabela/bella81 04.10.2012 10:30
smakowało by mi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak