Zupa rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    100 g
  • marchewka

    1
  • mała pietruszka

    1
  • olej

    1 łyżka
  • ryż ugotowany

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa pokroić na małe kawałeczki i włożyć do garnka razem z rybą. Dodać olej i ok. 0,5 litra wody. Gotować ok. 20 minut. następnie dodać ryż i gotować jeszcze 5 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gacopierz23 11.11.2013 16:49
to zupa dla mojego męża
Bernadeta1 16.02.2013 00:07
bardzo rzadko robię a są bardzo smaczne
Iwusia 09.07.2012 22:46
lubię takie zupki :)
szajba2 28.12.2011 16:08
nie jadłem
Barbara55 02.12.2011 10:38
nie lubię
kielcok1 26.10.2011 19:46
nie dla mnie
Tika4444 16.04.2011 15:14
napewno smakowita
aginaa 23.09.2010 12:09
rewelacja:)
iwa643 22.05.2010 07:00
dodaje kaszke manną zamiast ryżu wychodzi ala krem super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat