Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa z jabłkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
wołowina
pomidory 500 g
papryka czerwona
cebula
jabłka 2
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
masło
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z jabłkami

Włoszczyznę z przyprawami gotuj ok 45 min.Cebulę,pomidory i jabłka pokrój i dus na maśle w małym rondlu ok 20 min.Przestudź i zmiksuj,przetrzyj przez durszlak,wymieszaj z łyzka maki i połącz z bulionem.Podawaj z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak