Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1 litr
pieczarki 50 dkg
natka pietruszki
olej do smażenia
śmietana 30% 1/4 szkl
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Kroki postępowania

1
Obrane pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach
Krok 1 - Zupa pieczarkowa foto
2
Na rozgrzanym oleju smażymy
Krok 2 - Zupa pieczarkowa foto
3
Rosół doprowadzamy do wrzenia
Krok 3 - Zupa pieczarkowa foto
4
Dodajemy przygotowane pieczarki
Krok 4 - Zupa pieczarkowa foto
5
Na koniec dodajemy natkę pietruszki i śmietanę. Doprawiamy
Krok 5 - Zupa pieczarkowa foto
6
Przygotowaną zupę wlewamy do talerza
Krok 6 - Zupa pieczarkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 03.02.2017 12:06
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak