Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA MEKSYKAŃSKA
P.S OSTREJ PAPRYKI MOŻNA DODAĆ WIĘCEJ JEŚLI KTOŚ LUBI OSTRZEJSZE SMAKI. MOŻNA RÓWNIEŻ DODAĆ ZACIERKI(TAKĄ ZACIERKĘ MOŻNA KUPIĆ W SKLEPIE I UGOTOWAĆ TAK JAK MAKARON)
SMACZNEGO:))
mięso mielone | 1 KG. |
papryka czerwona | 2 SZTUKI |
pomidory krojone | 2 PUSZKI |
kukurydza | 1 PUSZKA |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 SZTUKI |
ziele angielskie | 4 SZTUKI |
cebula | 1 DUŻA |
sól, pieprz | DO SMAKU |
bulion | 2 SZTUKI |
fasola | 2 PUSZKI |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 ŁYŻECZKA |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: