Składniki:
liści jarmużu | 350 g |
pietruszka | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
seler kawałek | |
por- kawałek | |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
sól i pieprz | |
ziemniaki | 3 szt |
woda | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
liści jarmużu | 350 g |
pietruszka | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
seler kawałek | |
por- kawałek | |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
sól i pieprz | |
ziemniaki | 3 szt |
woda | 1,5 l |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: