Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kapuściana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
cebula 2 szt
marchewka 1 szt
papryka czerwona 1 szt
wybrane zioła
przecier pomidorowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kapuściana

Kroimy kapustę drobno wraz z pozostałymi warzywami.
Wrzucamy wszystko razem do garnka i gotujemy do miękkości warzyw. Doprawiamy wybranymi ziołami do smaku oraz przecierem pomidorowym.
Zupka smaczna. Stosowałam podczas diety i bylam bardzo zadowolona

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 23.07.2012 15:21
super
Zdzisław 23.07.2012 11:43
nie ma to jak dobra,szybka zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak