zupa gulaszowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe bez kości

    20 dkg
  • papryka

    1 szt.
  • ziemniaki

    4 szt.
  • przecier pomidorowy

    2 łyzki
  • śmietana 12%

    2 łyzki
  • Kucharek

    2 łyzki
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
  • cebula biała

    1 szt.
  • margaryna

    1/2 kostki
Wyślij składniki na:
Listonic

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 24.06.2012 21:17
super
mamusia1 07.04.2012 18:23
smaczna zupka
mamusia1 07.04.2012 18:23
smaczna zupka
malaczarna23 07.03.2012 09:17
lubię
Goya 06.03.2012 21:34
mniam
mamusia1 20.12.2011 16:38
super!
mamusia1 20.12.2011 16:38
super!
mamusia1 12.12.2011 14:01
pyszna
mamusia1 12.12.2011 14:01
pyszna
Beata73 18.11.2011 14:45
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat