Żeberka z miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    5 porcji
  • miód

    2 łyżki
  • olej

    wg uznania
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

    wg uznania
  • pieprz

    wg uznania
  • papryka

    1/2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żeberka natrzeć solą, pieprzem, imbirem, kminkiem i miodem. Zostawić na 15-30minut. Żeberka obsmażyć na oleju. przełożyć do brytfanny dodać cebulę, paprykę i dusić do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna37 19.03.2012 17:59
pycha
Justyna223 10.07.2011 19:00
pyszne są
KasiaK90 26.06.2011 22:00
pycha
malaczarna23 20.04.2011 10:33
super
Mariposas 01.02.2011 19:22
I na grillu też pewnie by były pycha
anja3107 07.07.2010 14:01
mniam, mniam
Małgorzata113 09.05.2010 09:40
Fajny przepisik.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat