Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
ser żółty 10 dag
fasolka biala w sosie pomidorowym pol puszki
pieczarki 10 szt
suszone pomidory pol sloika
Oliwki kalamata pol sloika

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka

Na przekrojona bagietke ukladamy ser, fasolke,umyte I pokrojone w plastry pieczarki,pomidory.Z oliwek usuwamy pestke I rowniez ukladamy na bagietce.Pieczemy 10 min w 180stopniach.Dekorujemy natka pietruszki I polewamy sosem czosnkowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 09.08.2016 10:44
pomysłowa
Janina 08.08.2016 18:14
Smaczna zapiekanka;))
RenataZ-et 08.08.2016 14:46
świetny pomysł na zapiekankę!
dodi 08.08.2016 13:21
pyszna zapiekanka
mysza75 08.08.2016 12:54
jaka fajna zapiekanka
mirosława4 08.08.2016 11:57
pożywna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak