Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana feta po grecku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 200 g
papryka czerwona 0,25 szt.
cebula 0,25 szt
pomidor 0,5 szt
oliwa 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana feta po grecku

Do naczynia żaroodpornego wlać łyżke oliwy, pokruszyć fetę, Warszywa pokroić w połówki plastrów i wsypać do naczynia - można posypać oregano. Pokropić oliwą i pieć w piekarniku 15 min. nagrzanym do 180 stopni. Podawać na ciepło

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak