Zalewa do filetów opiekanych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    3 szklanki
  • ocet 10 %

    1/2 szklanki
  • cukier

    1,5 łyżki
  • Liść laurowy suszony Prymat

    2 sztuki
  • cebula

    3 sztuki
  • Ziele angielskie całe Prymat

    2-3 ziarnka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w krążki. Wodę zagotować dodać pozostałe składniki. Zalać zalewą z cebulą rybę po 2 dniach gotowa do spożycia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata23 27.05.2013 11:26
robię podobną
Dorian 03.01.2013 14:59
klasycznie dobra
dorotka0000025 07.09.2012 14:45
ciekawe
Wacław 29.07.2012 14:35
fajna !
IKrakowianka 01.07.2012 00:14
dobry przepis
Ela15 16.06.2012 11:01
fajna
Grazyna0211 09.05.2012 17:35
pyszna rybka wychodzi z taką zalewą
aacaac 28.02.2012 12:21
spróbuję
kanu83 06.01.2012 20:27
fajna
krystyna24 24.10.2011 11:19
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat