Zakąska z pstrąga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidorki cherry

    3 szt
  • bób

    15 dag
  • koperek

  • oliwa

  • sok z cytryny

  • sól do smaku

  • pstrąg

    1 filet
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z pstrąga gotujemy na parze .Bób gotujemy z dodatkiem kucharka . Pomidorki kroimy drobno. Koperek siekamy . Sos- oliwę mieszamy z solą ,sokiem z cytryny . Bób obieramy pstrąga rozdrabniamy dodajemy pomidorki ,polewamy sosem .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eli_555 11.08.2011 23:19
pychotka
Anna133 30.07.2011 07:11
kolorowe
pioge7 28.06.2011 12:18
super
szyba 28.06.2011 09:20
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat