Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wypasione gorące psy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 6
bagietka 1
rukola
cebula pół
pomidor
papryka czerwona
ogórek
Musztarda francuska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wypasione gorące psy

Kroki postępowania

1
Długą bagietkę kroimy na 3 mniejsze części, pomidora, ogórka, paprykę i cebulę kroimy w kostkę. Parówki wstawiamy do gotowania w garnku :)
Krok 1 - Wypasione gorące psy foto
2
bagietki przekrajamy, smarujemy masłem, posypujemy solą ziołową i pieprzem, układamy rucolę i warzywa, dodajemy musztardy francuskiej.
Krok 2 - Wypasione gorące psy foto
3
Wkładamy do środka ugotowane parówki i znów układamy warstwę warzyw i rucoli, doprawiamy, polewamy ketchupem i musztardą, posypujemy prażoną cebulką i gotowe! Każdy mężczyzna padnie z wrażenia gdy dostanie takie śniadanie ;-)
Krok 3 - Wypasione gorące psy foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 22.07.2013 16:06
wolę zimne koty....ale ten wygląda kusząco :D
lawenda 16.05.2013 23:58
mniam mniam
stokrotka 03.05.2013 00:05
super, coś dla mnie i mojego synka
pestka 15.04.2013 11:05
pyszne śniadanie
Bernadeta1 09.04.2013 00:32
smaczne a nazwa zastanawia
Katarzyna40 07.04.2013 22:08
intrygująca nazwa jak dla hot doga :)
Gary Michy 07.04.2013 16:05
Mega wypas! Pycha! :)
magdalea 07.04.2013 14:23
pyszne i kolorowe
votus 07.04.2013 13:32
pyyyyycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak