Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wołowina z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 200 g
pieczarki 5 sztuk
czosnek 1 ząbek
cząber

Przepis i sposób przygotowania na: wołowina z pieczarkami

wołowinę myję, suszę i smaruję czosnkiem, posypuję czxąbrem i piekę razem z pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 04.08.2012 12:32
super danie
Natalia40 03.08.2012 19:46
super danie
ewka1978 03.08.2012 19:29
w jakiej temperaturze i jak długo pieczesz?
andżelika1 03.08.2012 19:17
podaję z ryżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak